Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de concerts de Primavera a Cervera

DIMECRES 22 FEBRER 2023

El XLIV cicle de concerts de Primavera organitzat per l'Associació d'Amics de la Música de Cervera ja és aquí. Aquest any, el cicle constarà de set concerts, amb sis d'ells que se celebraran a l'Auditori Municipal de Cervera i un al Paranimf de la Universitat. La programació és molt diversa, amb concerts de diferents estils i amb la participació de professors i alumnes del conservatori.

Entre els concerts destaquen el Quartet Teixidor, el Grup de Metalls del Conservatori Superior del Liceu, el recital de cant i piano, la Banda del Conservatori de Cervera, el trio de jazz "Resina", el recital de piano "Dos mons i un homenatge" a càrrec de Santi Riu, i l'òpera barroca "Dido i Aeneas", que és una producció pròpia del Conservatori de Música de Cervera amb la participació especial dels alumnes de cant, grups de cant coral i orquestra de professors i alumnes. Aquesta darrera obra s'estrenarà coincidint amb "La nit dels museus", una cita ineludible per als amants de la cultura i la música.

No us perdeu aquest cicle de concerts únic a Cervera, que ofereix una oportunitat única per als amants de la música de gaudir de la música en viu i veure els nostres alumnes i professors en acció. Els concerts començaran el proper mes d'abril i s'allargaran fins al mes de juny.